diumenge, 7 de maig del 2023

Via Mahsa Amini (Via Nova) a la Tortuga.

 

 El 16 de setembre d'aquest malaura't any ,( de fet ara tots son anys dolents i cada cop mes i mes) moria assesinada la Jina perque el seu hijab no li tapaba prou be els cabells.



 Jina (Mahsa Amini) amb 22 anys va ser arrestada per agents de la policia de la moralitat cap a les 6 del vespre del dimarts 13 de setembre, prop de l'estació de metro de Shahid Haqqani, situada a l'autopista Shahid Haqqani de Teheran, mentre estava amb el seu germà. Després que el seu germà Kiaresh Amini protestés, se li va dir a ell que la portarien al centre de detenció per a una «classe informativa» i que seria alliberada en una hora. Però alguna cosa anòmala va passar i va ser traslladada d'urgència en ambulància a l'hospital de Kesra. Els familiars van denunciar que la policia havia apallissat a la noia tant a la furgoneta com a comissaria.

Nosaltres li rendim homenatge per que no es perdi mai aquest fatidic fet que rebutgem totalment.

I que aixi quedi en la historia, la nostre malaurada historia.

Ni oblit ni perdó.

La tortuga es un conjunt d'agulles amb formes suaus que ens regalen uns itineraris bonics i elegants , sempre amb bona insolacio donat el microclima que regna aquest bucolic raconet de la Mora Comdal.



Cercant la logica ens hi fiquem a obrir aquest itinerari que ens dona mes feina del que pensem en principi doncs el diedre al que atenyem no ens podem autoprotegir com voldriem.


En una jornada queda liquidada espera de pluges i de una bona respallada. Quedant tota ella força equipada amb parabolts i pitons. Nomes ens caldra una mica de material flotant pels que no som tant bons!!


Via oberta el dia 8 de novembre del 2022 per en Lluís Parcerisa , Joan Vidal i Sergi Villar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada