diumenge, 14 de febrer del 2021

Via Manel Roviras Llopart al Cingle de la foradada del coll de Tres Creus. Sant Llorenç de Munt.



Tenim molt poc temps al mati i ens apropem desde l'asina del Sal.lari a la zona de l´Obac. Amb rapida aproximacio ens arribem al coll de Tres Creus i de seguida tenim a tocar la paret amb un bonic forat que li dona molt d'ambient.


La via que volem fer es la de l'esquerra tambe dels Germans Masó pero al veure la linia i per on anaba ens decidim per aquesta i trobem tot un encert ja que ens ha agradat molt.


 La via es molt rapida de fer i amb molt bona roca al segon llarg. Que tot i ser molt curt es molt vertical.


 


 Ens ha agradat força i la recomanem . Via oberta pels germans Masó el 30 d'agost del 2010. Porteu totems si voleu afegir alguna assegurança de més.


El descens es cap a la dreta i  molt rapid ,per poder fer unaltre o si nem justos de temps.

4 comentaris:

  1. Felicitats parella!! sempre sabeu trobar racons on passar una bona estona!! Una abraçada amics!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies mestre. Ja veus com aprofitem les poques hores abans d,anar a treballar. Es una sort gaudir d, aquets petits itineraris tant ompli dors. Una abraçada macos i amb ganes de tornar a coincidir.

    ResponElimina
  3. Enhorabona ! la que volíeu fer inicialment la Josep Aspachs, té una primera tirada molt ben trobada. La tirada de sortida potent , potent!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei moltes gracies maco. L, hem deixat per unaltre moment i amb moltes ganes de fer amb la teva descripció. Són molt ben trobades i elegants vietes, per anar sumant. Amb ganes de veure't. Una abraçada.

      Elimina