dissabte, 8 de juny del 2019

Via Joanet el cosinet sortint per la Punxadits.RocaMaura L'Estartit

De les vies d'aquesta setmana en destaquem aquesta,doncs es la mes lògica i llarga de tota la paret, va de biaix de dreta a esquerra a  buscar el camí natural i una sèrie de coves en mig de la paret. Bastant xulo i recomanable!!
Com fa molts anys vam haver de baixar de la Punxadits per la forta calor, avui fent aquesta combinació de vies, ens morim literalment de fred. Entrem cap a les 4 de la tarda i ja la trobem tota a l'ombra....portar jaqueta de plomes!! A primers de Juny!
El començament no te pèrdua ja que el diedre arriba a peu de via. Aquí comencen també la via del Manyo (molt recomanable) i la via As de martes ..... mes amunt i pel citat diedre a dretes, se'n va a la fissura de la via Caralps Royo. Molta info actual aqui. http://blocempotrat.blogspot.com/search?updated-max=2019-04-22T06:00:00%2B02:00&max-results=7&start=14&by-date=false
De seguida es veu un bolt a l'inici de la via i un pont de roca. La fem en tres tirades molt llargues i portem tots els amics!!
Anem trobant alguns bolts i ponts de roca equipats, dos tirades ben fàcils i arribem a la R3 de la Punxadits. A partir d.aqui i cap amunt amb passos ben aeris i elegants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada