dimarts, 13 de febrer del 2024

Via Aresta Brucs a L'Ajaguda del Torrent del Misser i Aresta Brucs al Frailecillo

 

 Mirant la guia d'en Luichy ens diu que el Torrent del Misser es una de les zones mes salvatges i a prop del cotxe que tenim al massis de Montserrat.




Com es Hivern fem una matinal rapida fent aquesta i la seva veina Aresta Brucs al Frailecillo en un entorn força tranquil i ferestec.




Aproximem pel cami de la Pastereta i quan sortim al crestall ja veiem la vall del costat (Torrent del Misser). Amb intuició i rastres de pas arribem a peu de via rapidament.





Les vies es troben completament desequipades pero es poden assegurar be amb un joc de friends al gust i bagues per savines.


De la primera (Ajaguda) fem un curt rapel (est) desde una bona savina (25 metres).


Del Frailecillo fem un desgrimpe de cuart i remontem resalts fins el camí (Serrat del Frailecillo) de la Pastereta.Tambe es pot rapelar per la vessant oest 40 mts.





L'Ajaguda del Torrent va ser oberta per Josep Mª Mérida i Joan Rovira 1996.




El Frailecillo va ser obert per Xavi Rosell i Pau i Juli Font el 2004.

2 comentaris:

  1. Enhorabona Sergi i Carles ! Arqueologia de la bona he he he En Josep Maria Mèrida un dels aperturistes el vaig conèixer i fewr esquí de muntanya amb ell un gran Alpinista.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt agrait macooo. Ens va flipar molt...una zona per descobrir i sobretot al costat del cotxe.Es plena de linies ben elegants. Sempre sorpren quan surts del camí trinxat

      Elimina