martes, 28 de septiembre de 2021

Via Paula . Al Mallo Agüero est.


 
De totes les vies que les pluges d'aquest estiu ens ha deixat escalar en destacaria aquesta pel seu ambient i força elegancia. Va per tot un espero ben maco a l'esquerra de la via "En tierra de naide" .


El primer llarg hi ha una reunio intermitja no rapelable , la gent acostuma a empalmar amb el seguent.  Cosa que nosaltres no en fem.....ja empalmem altres coses .....jiji!! (a la ressenya de la guia no surt la R intermitja)Al tenir mes caracter i dificultat sostinguda la gaudim a cada metre. Fins els darrer llarg que no podem fer a causa de la inminent pluga del migdia que mai ens ha fallat aquest estiu.
Al estar totalment equipada i reunions rapelables de seguida som al terre a peu de via.Itinirerari molt ràpid de fer i força recomanable, tenint en compte que hi ha força trams amb roca dubtosa. 
Es pot combinar amb les del costat força mes equipades i assequibles.
Sol fins al migdia en tota la paret.
 La via va ser oberta per P. de la Cruz i R. Soguero al 3/2012 amb molt bon gust i saber fer. deixant-la tota completament equipada amb parabolts. Porteu friends mitgans i bagues per llaçar savines. 

4 comentarios:

 1. Molt bonic pany de paret i precioses fotos 🥰

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Si aneu per aqui es un espero ben elegant i senyorial.Moltes gracies maca.Avere quan tornem a coincidir.

   Eliminar
 2. Molt bona via per un espero molt elegant. Hi haurem d’anar. Felicitats per l’ascensió.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Merci mestre.Te bon ambient i sorpren com han aconseguit aquest elegant traçat.Os agradara.

   Eliminar