divendres, 23 de juliol del 2021

Via Fangoria. El cairat( Montserrat)

 

Aprofitant la canicula i que aqui no hi ha aproximacio fem aquesta via 5 estrelles amb bon ambient i corrent d'aigua. No recomanable d'anar amb fortes pluges i baixes temperatures. El seu nom es deu a grans pasatges sobre fang en bon estat. 





L'acces el fem amb un curt rapel d'uns 20 metres on deixem una corda per tenir la sortida solucionada en cas d'imprevistos.







La via es un biaix total de dretes a esquerres en tres llargs ben macos , elegants i obligats i per sobre del aigua......un 10 pels seu oberturistes al trobar del no res un bon pany de roca. I metres per gaudir al maxim. Ombra a la tarda.




Nosaltres no portabem res, pero apart de moltes cintes aniria be uns micros o friends petits. Sempre poden anar be per algun pasatge obligat, sobre el 6A......Xulisisim!!





Via oberta per en Marcel Millet, Nando dalmases , Jesus Durán al 2002.I completament equipada amb parabolts. Els de la R0 estan ja robegats pero be!





4 comentaris:

  1. Ostres! Us sabeu tots els racons eh? Precioses fotos cracks!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies maca, aquesta li tenia moltes ganes desde feia temps. Pero com es un lloc especial s'han de donar les condicions.Una forta abraçada!!

      Elimina
  2. Enhorabona Sergi i Cristian, via curiosa, curiosa.....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies senyor.Una via molt exotica i a la vista de tothom.Salut i vies amb teranyines.

      Elimina