dilluns, 16 de novembre del 2020

Via ESPERO FREIXAS-PERES als PLECS DEL LLIBRE S.LLORENÇ DE MUNT.

 Via tot i ser curta molt bona he intensa. Es pot combinar si ens quedem amb gana amb la bonica tambe TRIPY,molt recomanable !

Oberta el 1978 per en Santi Marzo i Francesc Peres i reequipada al 1992 per Xavi Grane. Bons parabolts i un pito.



Aquest itinerari va per un bonic i vistos espero molt elegant i aeri amb bones vistes sobre tot el Valles.



Ens ha sorpres a tots dos, pero sobre tot el darrer llarg amb el que hem vibrat moltissim.


Porteu un bon joc de Friens i microfriends. A mes de com posa a la ressenya algo mes, que nosaltres no en gastem!! Sang freda una mica.



Aqui una foto de la via Tripy una tarda d'estiu amb bona ombra.

Aqui molta mes informacio i de confiança.https://jaumegrimp2.blogspot.com/2016/12/espero-freixas-perez-als-plecs-de.html

5 comentaris:

  1. Enhorabona per repetir aquests itineraris oblidats ! No te desperdici, l'entrada ja et posa a lloc i la fissura vertical de sortida de lo milloret, bona roca, verticalitat....us vau mirar la variant de l'esquerra? ha de ser vibrant! Ah! i gràcies per lo d'informació de confiança.

    ResponElimina
  2. Moltes gracies a tu. La vem mirar amb el teu blog i ens va anar molt be. La via es un 10 !!Sobretot el darrer llarg, sublim de veritat.
    La variant de l'esquerre hi ha un parabolt que es veu desde abaix, deu ser tambe ben bona.Quedem un dia i provem .
    Salut i vies amb encant!

    ResponElimina
  3. M'alegro q us agrades.....merçi per els comentaris de la nostra via oberta des de terra com es feia avans... La foto de la placa q vam deixar em porta molts records.
    Santi Marzo Freixas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a vosaltres per la línia tant ben trobada i l,elegància de l, itinerari. Vem vibrar molt i hem fa molta il·lusió el teu comentari. Una forta abraçada.Salut i vies 10

      Elimina
  4. M'alegro q us agrades.....merçi per els comentaris de la nostra via oberta des de terra com es feia avans... La foto de la placa q vam deixar em porta molts records.
    Santi Marzo Freixas

    ResponElimina