dijous, 3 d’octubre del 2019

Via Nadal sobre Pedal al Morro del Porc ,Puigagordi. Osona

Una tarda d'aquesta suau i calorosa tardor ens hi fiquem a fer aquesta vieta que ens tindra ben entretinguts durant una bona estona.


Com som tant i tant bons, fem servir casi tres jocs d'amics de totes les mides .Els mitjans i grans encara els aguesim repetit mes!


La via no te cap perdua ,i els trams de diedre es fan prou be en lliure,pero mirant be a on t'agafes, i sobre tot gestionant be el roçament de les casi 30 cintes que fiquem!!!


Fem aproximacio en uns 15 minuts ben comodes desde ben aprop del corral de la Rovira.


A tots dos ens agradat força i l'hem gaudit prou,la via el raco força tranquil ,la bona ombra a partir de les 14 hores ,i mes coses!!


Retorn comode i sense desnivell en 5 mints .Via equipada, amb pitons ,bolts i burins .Porta minim dos jocs d'amics ben complerts!



Via oberta per Edu Sallent en solitari, el dia de Nadal 1996. Mes detalls tecnics i mes PRO
Aqui......    http://blocempotrat.blogspot.com/2019/10/nadal-sobre-pedal-al-morro-del-porc.html
Via molt maca ,elegant i recomanable!.

2 comentaris:

  1. Ei nanu gracies per la visita i felicitats per la repetició. Cal dir que costa força veure a gent enfilats per aquí (potser la qualitat de la roca no hi ajuda massa) però tal com dius la via val es molt atractiva i et deixa molt satisfet.
    Salut company

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bones Ivan i moltes gracies!!
      Si noi la roca es el que es ,pero el paisatge i les linies son tant maques i elgants que compensen de sobres, i mes per un enamorat de la comarca....avere si coincidim.
      Una forta abraçada !!

      Elimina