dissabte, 1 de juny del 2024

Via ¿? a la Torre de la Mel

 

 Fem aquesta via com a pla B, doncs ha refrescat força i cerquem el solet.

Entrada a la dreta d'Alicantropia (parabolts visibles).Per passar de seguida a l'esquerra i pujar paral·lels durant tot el primer llarg. Agafem i aprofitem el segon i darrer parabolt d'aquest primer llarg.

Deixem la via Bravame a la nostra esquerra i nem a cercar uns diedrets ben simpatics!


Segon llarg, sortim de la R1 i cap a l'esquerra amunt fem un parell de resalts  ben dificils per anar a petar a una  xemeneia fins a una alzina.


Travessem un blocs amunt nem a parar a una feixa amb arbres. D'aqui sortim amunt amb tendencia a la dreta i arribo a una bona feixa (R en savina al terra).


Tenim un diedre dificil amb espits a sobre nostre. Nosaltres nem a cercar la logica per un socol que va a parar a una canal diedre fins a sortir a l'aresta del cim.





Nomes em trobat un buri testimonial (Toset-Toset) i res mes, que no protegeix res dons es a l'alçada de la cintura en un relleix. 




Portar friends al gust fins el camalot del 4, el cam 5 recomanable!

Recomanable.

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Bones Jaume! Aquest matí mirant ressenyes a la guia de la Serra de Prades resulta que pensavem que haviem repetit la via Bravame, pero no! Ens ha sortit una via nova o variants que ves a saber si algu ha pujat abans. Cap resta de pas!!
      Es el que te no tenir ni idea en aquest món vertical. Salut i granit perfecte maco!!

      Elimina