dijous, 1 de desembre del 2022

Via Ximpleta

  

  Per sobre de Can Pobla hi han unes cingleres caracteristiques del nostre Sant Llorenç de Munt. Son espadats curts pero amb formacions i erosions ben maques que donen formes i camins verticals molt elegants.





Avui fem (creiem) que la tercera ascensió aquesta simpatica vía, i en condis hivernals, cosa que li dona el seu punt de diversió. Situada entre la Punta d'en Serreta i la Roca del Moro




Fem aproximació per la canal de les Bruixes i un cop arribats a Can Pobla abans d'arribar pugem per una canal amunt i amb un ramal a la dreta. Un cop arribats a un camí travesser tombem a la dreta i en una clariana remontem i ja sortim directes al espero de la vía . El començament el tenim a la dreta.




Itinerari obert fa uns deu anys per Pere Dinares i que gracies a una repetició recent per part de Pere Casals de Matadepera (Loküs), i que amablement ens fa arrivar la ressenya i informació al seu respecte, l'hem pogut repetir.



Molt recomanable i completament equipada amb parabolts i espits.





El darrer llarg l'Adri el fa en lliure (6A / 6B) , i es pot sortir cap l'esquerra , per terreny mes suau i amable.

Un cop d'alt de tot de la via en 5 minuts som al cim de la Mola.

4 comentaris:

  1. Renoi Sergi! aquesta no la conec, a Santllors no surt oi? o és la que surt com a projecte a la dreta de la Punta Serreta? Queda apuntada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Surt com a projecte del Pere Dinares, seria la 25.
      No sabras pas com es diu aquest roc o paret??
      Ja diras quan la facis que ara al hivern s,esta de luxe.
      Abraçada estimat amic

      Elimina
  2. Aquest dimecres tarda l'hem repetit. La via te un itinerari prou encertat, discontinu però i amb la roca delicada, falten repeticions. Excel.lent tercera tirada, com sempre la franja de roca bona es fa curta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres tambe ens va agrada força. I esta molt ben trobat. Ja tinc ganes de repetir i sortir a esquerres.Merci pels comentaris i Visca Santllors 💪👌👏

      Elimina