diumenge, 4 de desembre del 2022

Via Laberinto Hueco al Pic del Martell

 El primer cop que vam entrar per aquesta elegant via, a l'alçada de la R2 sortiem rectes cap amunt per l'esperó dels bombers.I la darrere vegada(a partir de la R d'abaix), vem començar a enllaçar feixes i diedres fins sortir per la via Excalibur.




Ahir disabte amb bona companyia feiem tot l'itinerari d'una tacada i ens ha semblat una elegant via que despres ha sigut menyspreuada , doncs va ser la primera en atacar aquest vistos i bonic esperó , oberta al 1981 per Pep Masip (Nifo) i Joan Carles Aldeguer (Pato), on temps després vindrien les seves veïnes per conviure juntament . Vies Esperó Bombers, Tamara, Almendariz etc.

 Totes ben juntetes pero sense trepitjar-se. Encara es podrie ficar alguna més. Cosa que les següents generacions ho agrairan !!


 


Esta completament equipada amb ponts de roca, pitons cimentats (una obra d'art) , parabolts i tota mena d'artilugis per la progresió vertical, porteu amics fins el 3. Es més que recomanable ja que li entra al desplom amb sostres per la seva dreta i fa una travessa a esquerres ben aeria i elegant per sortir després per la lógica de diedres amunt. Molta elegancia en tant pocs metres.



La darrere tirada ja es comú amb la seva veïna Mutant World , nosaltres sortim més a l'esquerra per una llastra molt gran amb arbre sec per evitar aquest tram sobat i desaconsejable.



A escalar que el món s'acaba com diuen per alla....



 

Ressenya original per cortesia d,en Pau Tome 



4 comentaris:

  1. Quina pasada! Felicitats. Que forts esteu, enveja (de la dolenta 😝)

    ResponElimina
  2. Que va , que va....que aquesta via es molt asequible i segura.I ben bona, de clima ja ni parlem, al hivern es una joia. Moltes gracies bonica!!

    ResponElimina
  3. Ei! bona aquesta, la Laberinto hueco no la he fet, a la foto sembla que la reunió del water és comuna amb l'Esperó Bombers...per on continua?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacte.Si tires amunt espero dels Bombers i si tires a esquerres es Laberinto hueco.Totes dues ben equipades i bona roca. Bon clima, no es pot demanar mes.👏💪🤣

      Elimina