viernes, 26 de agosto de 2022

Via Paret dels Monjos.(Renom).a la Roca de les Onze Hores.


Via contundent i dura , que fem una matinal d'agost entre tempestes. Molt clasica en la seva epoca, oberta per Enric Renom,Angel Colome, Josep Melo i Francesc Alavedra al 1969.
Situada a la dreta de la Tercera Republica.

Comença per una alzina fins agafar el primer spit a la dreta. Despres fort extraplom amb tendencia a la dreta. Sortida elegant fins la primera reunió. Aquest primer llarg originariament era expo en sise grau.Pero com sempre hi havien fortes caigudes es va optar per ficar una assegurança de mes.De la segona reunio se surt a cercar un bloc gegant calcari (expo). I despres passem de llarg una reunió de burins amb tendencia cap a la dreta i amunt fins aprop de la Janis Joplin.Reunió sobre gran bloc . 

D'aqui ja sortim a la nostre esquerra sobre roca ja de bona qualitat fent uns pasatges molt dificils i obligats. 

Via 28 linia de punts.Itinerari completament equipat amb burins i parcialment restaurat amb spits en estat precari.Porteu alguns tascons mitgans i petits. Roca en algun tram a controlar. Compte!!
6 comentarios:

 1. Tela de via, esteu superforts (i super locus també 😂)

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Forts no gaire, pero ben sonats una estonaaaa 🤣🤣. Abraçadaaaaa Pilar

   Eliminar
 2. Respuestas
  1. Oitant 😂💪, de xapa a xapa si. Sino encara hi seriem alla.Jajajs .Quan hi vagis vibraras com un cutxinu .Salut tete.

   Eliminar
 3. Enhorabona Sergi i company! d'on és la ressenya? del Pam a Pam ?

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moltes gracies Jaume.Es una molt bona via per vibrar, amb pasatges elegants i obligats.La ressenya dibuixada es d,un desnivel antic.I l, explicació si es del Pam a Pam.Molt recomanable.Una forta abraçada smic

   Eliminar