miércoles, 5 de enero de 2022

Vies ¿.....? al Turó de l'Obaga Negra . VacarissesAquesta primavera pasada en un dia de molta calor i vent passem una bona tarda ben distrets per aquests paratges perduts de la ma de deu.

Nosaltres accedim desde el Pla de Fideuer passant per una bretxa (pas del Lladres) i arribem a un coll que baixem per una pista cap a la carretera de Vacarisses, Trobarem els itineraris a la nostre esquerra. Seria el segon resalt rocos que veiem quan venim desde Barcelona anant cap a Montserrat. Crta de Terrassa a Manresa.Essent el primer la carena de Torrella.
Son uns bonics esperons rocosos que cauen cap el sud i l'est. Les vies fan uns 30 i 40 metres , unaltre de mes curta i facil. Equipades amb parabolts i reunions amb anelles. Ens dona que aqui es fan practiques o similar. A les parts inferiors predominen els passos llisos sobre argiles vermelloses, mentre que al capdamunt la roca es conglomerada de color blanc i bona qualitat. Aptes per apendre a escalar sobre materials amb cascarilles i no sempre compactes.

Porteu cintes , friends i estreps.

Sembla que van ser equipades per membres de proteccio civil de Vacarisses entre els anys 2004 i 2005.

No hay comentarios:

Publicar un comentario