viernes, 14 de mayo de 2021

Via Coronaindi.Paret del FormigoQuin viot mes maco ens ha regalat l'amic Joan Vidal. Es un bon tiralinies fins aprop del cim d'aquesta bonica i amb molt ambint paret de la Vall Dan.Aquesta primavera l'hem gaudit amb una bona calorada.    Potser amb mes fresqueta molt millor, donat l'insolacio de la contrada. Ben salvate i tranquila. On nomes sentirem els xaiets de les granges de la zona.Esta molt ben trobada, netegada i equipada pel gaudi del personal. Feinada que mai es valora per part del currante de torn i que tindriem de tenir molt mes en comte.
Amb nomes un grapat de cintes ja farem, per recorrer aquest bonic itinerari. La roca es molt bona , esclar, tot depen on estigem havituats a escalar.Tenim una reunio completament pengada, on creiem que seria molt millor empalmar el llarg, donat el seu extraplom. Preveure moltes mes cintes , llavors.

 

Aquesta zona en te varies vies mes i les deixem per properes visites. Doncs val molt  la pena pel seu ambient total . Molt recomanable en conjunt.

4 comentarios:

 1. Enhorabona Sergi, vaja vieta! Llàstima de calorada oi?

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Moltes gràcies Jaume, doncs si, anar millor amb aire fresc. Que si no es pateix massa. La via es un 10

   Eliminar
 2. Felicitats per la via, no hi ha qui us segueixi!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Merci macossss. Avere si tornem a Guixers i fem la del Ballart i el senyor Darder.

   Eliminar