divendres, 16 d’octubre del 2020

Via dels Invisibles a la Paret dels Pals. Sant Llorenç de Munt.

Avui quedo amb mi mateix i ens anem a fer la bonica via dels Invisibles. De rapid acces, doncs es la primera paret que trobem al costat de la Miranda de la Falconera. En principi es l'única via que hi ha a la paret.Aixi que no ens equivocarem de via.
El acces per la canal es ben frondos i una mica perdedor doncs, no es veu res fins arribar a un poste de la llum de fusta. Aqui flanquegem per una microfeixeta fins a peu de pared. Es fàcil de trobar doncs, és un diedre evident que arribarem per mitga d'un socol.
La via es ben elegant i divertida, amb bona roca i molt ben assegurada. Un gaudir en tots els sentits.
Tot i ser curta ens omple una tarda d'estiu o un mati d'hivern.
A la R1 trobem el pot registre que no podem omplir doncs, és tot moll a causa de les pluges. Via equipada amb espits en bon estat i molt ràpida de fer ja que, nomes necessitarem deu cintes. De passos variats, el primer llarg discorre per un diedre vertical amb bona roca i el segon travessa una placa amb trams de roca variable pero sanejada el dia d'avui.
La via va ser oberta per Oscar i Albert Maso Garcia els dies 23 i 29 de juliol del 2006.

10 comentaris:

  1. Gràcies per la explicació i per la ressenya 😉

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Pilar, si aneu al matí amb dies de fred, hi ha un microclima i s, està molt bé. Recomanable al 100 per 100.Una abraçada i avere quan tornem a coincidir.

      Elimina
  2. Gràcies per compartir, està guapa!

    Salut i roca!! ��

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a tu. És una relíquia ben amagada i que omple molt descobrir aquests recons sublims.
      SALUT I VIES AMB TERANYINES

      Elimina
  3. Bona relíquia Masoniana ! Aquesta no l'he fet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones maco, et sorprendrà lo maca que es, una línia molt ben trobada i amb una elegància, pròpia dels operturistes. La propera quedem i fem la del costat.
      Salut i vies ben solitàries.

      Elimina
    2. Per aquesta zona tinc feta la Julianillos muertos a La Miranda de la Falconera, la del costat et refereixes a l'Òscar Masó?

      Elimina
    3. Si aquesta, te de ser ben xula! Avere si la fem abans arribin les restriccions.

      Elimina
  4. Gràcies Sergi per la piulada. Aquest dijous, amb el Paco Garcia, hem anat i ens ha semblat una via molt bona, amb bona roca per ser Sant Llorenç. A més ens ha sortit tota en lliure. Olé tú!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei gracies a vosaltres.Es una joia a la vista de tothom.I molt adient per quan no es te gaire temps.Una forta abraçada Ricard.

      Elimina