dijous, 28 de novembre del 2019

Via el Poder Terapeutic de les Paraules al TOSELL PETIT al Puigsacalm

Aquesta setmana trobo un forat i pujo a fer aquest regal que ens ha deixat l'Ivan Ruiz.

Via molt maca, ben equipada i en un entorn de pelicula al que feia molt de temps que volia visitar.

La matinal ha estat mes que be i la via prou sanegada, moltes gracies pel curro !!

A la ressenya de l'autor fica tota la informacio. Nomes afegir que ara el cami a trams esta ple de fulles .Molt maco, si , pero tambe perillos. Ojitu!!!

4 comentaris:

  1. Ei Sergi ! que tal la via? és Vè o Vè amb rebava...que ja coneixem al Nenivan ha ha ha, una bona opció per quan vagi a fer l'esperó dels Llops.

    ResponElimina
  2. Jo de graus passo de dir res, pero si que es una molt bona opcio a combinar amb l'espero dels Llops.Ja ho tenia pensat!! A mes l'aproximacio desde el coll de Bracons fa que no hi hagi tant de desnivell com desde Joanetes. La via a mi m'agradat molt, a gustos coloraines! Una abraçada Jaume i avere quan coincidim!

    ResponElimina
  3. bon dia macus, gracies per la visita sergi, celebro que la vieta t'agradés. Es tracta del que anomenem per aquí "un rostoll aprofitat" perquè ja veus que la paret no dona per més però que combinat amb tota la feina que porta deixar-la arreglada i sobretot sobretot el lloc guapu on està, amortitza de sobres aquest viatge d'introspecció per la fajeda. Veig que hi has anat amb el mateix company que faig servir jo quan hi vaig jejejeje una molt bona opció
    Jaume ves-hi tranquil que els graus son molt amables, hi ha qui diu que ni arriba a V. La combinació amb l'espero dels llops es perfectament viable, jo l'he feta diverses vegades i tal com dieu, t'estalvies desnivell. Jo que tinc un genoll destrossat per aquí vaig com un rei: és més llarg però t'estalvies 400mts de desnivell. Ara mateix estem treballant per poder-ho combinar amb altres vies i fer una gran course que implicarà més que una matinal. Ja ho aniré piant com sempre
    Salut companys
    Salut companys.

    ResponElimina
  4. Moltes gracies a tu company,has fet del no res una bona vieta d'on has aprofitat el maxim, tant el rocam com el paisatge .I es que els que tenim l'esperit d'escalar en aquests paisatges acabem molt mes plens que en altres vies amb mes renom, dificultat i metres!!
    Llastima de viure lluny sino os fotia un cop de ma , pels voltants, que en ganes en tinc.
    Una forta abraçada i avere si coincidim!

    ResponElimina