dijous, 21 de febrer del 2019

Via RIALLES al Cingle de la TO

L'altre dia vem fer la bonica i molt recomanable via rialles a un lloc bucolic del prepirineu. L'entorn ens ha agradat força i el rocam tambe.En els dos llargs s'ha d'anar fent i remirant per cercar el millor pas posible entretantissima roca d'arenisca.Algun tram roca descomposta....millor passar de puntetes!


Tota la info d'acces i material aqui.    http://muntanyenc.blogspot.com/2017/03/el-cingle-de-la-to-al-vertex-270-segons.html
Hem fet servir tot el material flotant sencer ,fins el num. 3 de camalot!! En els dos llargs molt llargs.
Al sortir de la R1 dubtem una mica ,pero un arbust amb cordino ens assenyala quin dels diedres agafar i ja sense perdua fins el sostre caracteristic per passar-lo per l'esquerra.

Un cop adalt de tot seguim l'aresta molt maca fins el cim i baixem per la banda oposada a buscar el collet i  a la dreta a cercar la pista de baixada!

6 comentaris:

  1. Ens va agradar quan la varem fer. El L1 estava un pel brut però el L2 molt bó. Nosaltres varem sortir de la R pel diedre a la dreta de la sabina i es va deixar fer prou be.
    Si no l'heu fet, l'Esperonet Utopía es bó.

    Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bones Karles, teniem el dubte al no veure l'expansio i no sabiem per on tirar! Gracies per la recomanacio,de segur caura en breu!
      Una forta abraçada!!

      Elimina
  2. Encara no hi escalat mai aquí, i ho tinc al costat de casa. Merci per la info!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nenggg!! Ja triges anar que la roca es molt xula i no cal magnesi....tambe he vist parets i esperons anant per la pista de pugada, en fi un paradis!!
      Apa Xavi avere si coincidim, una forta abraçada!!

      Elimina
  3. Celebro que us hagi agradat. No hi escala gaire gent aquí dalt...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs aixo es el que busquem sovint, paisatges de primera amb bona roca i vies per gauidir. Moltes gracies per les linees obertes . Amb moltes ganes de tornar. Salut i rialles.

      Elimina