dimarts, 2 de març del 2021

Via Cabirol al Gurugu .Sant Llorenç de Munt.

 Quan van començar els primers dies del desconfinament del darrer any a causa de la pandemia pel cobid 19 i en una de les primeres excursions  aprop del cami dels monjos, ens trobem un enorme cabirol,que per la grandaria podria ser un cervol, pero al marxar tant rapidament no vem tenir prou temps d'identificar-l'ho millor.

Aquest fet aillat no va ser l'unic, ja que l'autor (en Jordi) d'aquesta bonica via tambe s'el troba mentre feia les tasques d'equipament , posant´l'hi el nom de cabirol degut aquestes trobades amb aquest magestuos animalet.
Es una calcomonia de la seva veina Fragil que la segueix paralela a excasos metros. Pero aquesta es un xic mes facil i no tant obligada.I amb equipament de primera . Felicitats al autor i pare de la criatura.
Quina diferencia a quan vem fer la via Fragil una tarda d'estiu i sense tenir ni puta idea de que ens trobariem ni a on aniriem a parar ,  a ara en ple hivern amb condicions extremes i sabent una mica mes d'aquest bonic i elegant tros de roca....maca i sublim.
El millor de tot, com no la companyia. Aixo si que es un plaer en el mon de la verticualidad. I es que ja ho deia no se qui.... No es el que escales , sino com i amb qui ho escales" I aixi es ,un regal poder compartir aquesta bonica activitat sense mes pretensions amb gent enamorada d'aquest petit raco de mon.
En breu tindrem acabada la vieta del costat dret de la paret, quines ganes!!
La ressenya com no del mestre Manel i la Ita.
Si bufa nord aqui li fot de ple i s'esta ben fresquet, i si fa un dia molt caluros a la tarda tindrem una bona fresquesta per gaudir!!
Molt bona info de primera ma aqui .https://jaumegrimp2.blogspot.com/
Mes info tambe aqui. http://fuertescabassa.blogspot.com/2021/03/sant-llorenc-del-munt-paret-del-gurugu.html

4 comentaris:

  1. Un post molt bonic Sergi. A veure quan acabes la primera, si et cal ajuda només tens que dir-ho.
    Ja quedarem per la propera.

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies maco. Doncs mira, si va bé la setmana vinent li fotem i així queda una més per gaudir del personal. Parlem i gràcies.

      Elimina
  2. Enhorabona Sergi i companyia! llàstima de dia. Trobes la Fràgil mes difícil? jo penso que és al revés, el que pot passar és que el generós equipament de la Cabirol canvii la perspectiva, La Fràgil és més exposada, però no pas mes difícil penso jo.

    ResponElimina
  3. Ostres, potser sí. Tampoc entenc de graus ni coses similars, jo deia més pel que es queixàba la Montse jaja. Vinga maco. Hem de quedar per fer la de l, arcada que li tinc moltes ganes. Una abraçada amic.

    ResponElimina