diumenge, 28 de febrer del 2021

Via Estimada Magda a l'Agulla de coll de Tanca. Sant Llorenç de Munt.

 Fa mes de 50 anys en Jordi Cuevas va començar aquest bonic i elegant projecte on ens va deixar com a vestigi alguna peça ficada en aquella epoca. Via que va finalitxar amb en Toni Hilla al 2014.




La via es molt maca i ben trobada, on al primer llarg gaudirem d'un comode artificial extraplomat i ben equipat amb parabolts.


El segon llarg ja cambiem de terrreny i es mes en lliure fins arribar a una bona feixa on es montat la reunio d'on podrem rapelar amb uns 25 metres al terra. llarg molt maco i vertical.

Pero desde aquesta segona reunio encara no hem fet cim i ens queda una molt xula trepada de tercer grau per una bretxa , fins al cim de l'agulla. Adalt ens ajuntem les dues cordades , la dels puretilles i la dels petits que han fet la cara sud . Dies com aquests son per enmarcar per la bona companyia i l'entorn incomparable i sublim.

Via molt recomanable i asoleiada pels matins del hivern. Zona transitada per molts excursionistes que cal anar avisant dels codols saltarins tipics que anirem deixant caure.



4 comentaris:

  1. Ens o vam passar molt bé. Ara haurem de fer la del costat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va ser molt xulo el día. Ara mirant ressenyes, et tornes boig. Les voldria escalar totes ja ja. Vinga maco, amb moltes ganes de repetir.

      Elimina
  2. Eeeeeep! Que guay tiuu, ara hem de quedar per intercanviar les vies jajajaj

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si noi, ja molaria, que hem vaig quedar amb moltes ganes de fer-la. Mirant ressenyes he vist la de la dreta per la propera. Una abraçada amic

      Elimina