dimecres, 19 de febrer del 2020

Via CONRADO ALTAMIRA AL GRA DE FAJOL GRAN.ULLDETER.Fa 10 anys.

Fa uns deu anys aproximadament vem fer aquesta bonica gouloote en condicions força precaries.Doncs el ressalts estaven força dificils.
Com fins a dia d'avui ha sigut una de les vies mes dificils que he fet mai , I encara hem pregunto com sense tenir ni idea la vem pugar , la pengo com a bonic record.
Via força dificil i a mes dificil de protegir. A mes li afegim que ens va passar per sobre una cordada de sobretis en modo ensamble, ufff si arriben a caure.
Queda aqui un bonissim record !!

divendres, 14 de febrer del 2020

VIA TAMANGO A LA PARET OEST CAP DE MORT, SANT LLORENÇ DE MUNT

Aprofitant la poca llum que tenim a les tardes, ens apropem a la paret oest del cap de mort de Sant Llorenç de Munt.
La via es fàcil de trobar doncs, com a referència tenim la via Maya a la dreta. Es la seguent paret i comença just al diedre molt marcat, no més cal seguir els parabolts.



A la meitat del primer llarg deixem d'anar al costat del diedre, i passem a la paret de la dreta per anar buscar un parell de panxetes.
La primera R es comoda, en una feixa, i trobarem un pot de registre a l'antiga reunió.


La sortida de la segona R comença a l'esquerra amb roca espectacular i verticalitat. No més trobarem dos bolts fins arribar a la reunió.


 Reunió molt comoda en altre feixa i sortida a l'esquerra, arribant ja al cim.


 Pot de registre de l'època.


Via oberta per en Jordi Canyameres i reequipada el 2009. Molt maca i recomanable amb passos ben elegants. Per una matinal d'estiu o una tarda d'hivern. Es pot rapelar i combinar amb les vies del costat.





dijous, 13 de febrer del 2020

En construcció!

Primera tarda i hem llançat abaix uns 200 kilos de roca.