dilluns, 6 de gener del 2020

Via Super amics. La Vinya. Queralt

Per recomanació d'un dels equipadors de la zona del Berguedà fem aquesta vieta curta però intensa.


Fem l'aproximació des de la carretera direcció Sant Llorenç de Morunys. Trobem una pista a mà dreta que puja a unes ruïnes on deixarem el cotxe. Just davant surt un camí direcció a les parets molt ben fitada.



                                                                                     














Arribant a peu de via trobarem una gran fita a l'esquerra i una fusteta en un arbre indicant el nom.


 
Molt bona via i molt bon equipament. Hem gaudit molt i la recomanem. Es pot combinar amb altres de la mateixa agulla o be amb les vies d'esportiva de la zona.



Nosaltres hem baixat fent un rapel de 60 mts per una instal·lació que esta muntada uns metres mes a l'esquerra del cim. També es pot baixar en tres rapels que son els que pertanyen a la via Xavi de Borredà.
Hem vist unes cordes fixes per la canal de darrere el cim però no sabem si s'ha de muntar un rapel o es poden baixar per elles.
Via oberta per Cortina i Peregrina el 16/03/19

2 comentaris:

  1. Enhorabona parella ! Aquesta via com la Èlia, estan a l'inacabale llista de pendents he he...per cert com es fan aquests 6b?

    ResponElimina
  2. Moltes gracies maco!!Es fan força be ,degut a que estan molt ben assegurats. A mi hem va costar molt mes el 6a sup del primer llarg que no pas els altres!Quan hi vagis gaudiras d'uns llargs superiors de primera, dels que fan aficcio!!
    Una forta abraçada i avere si fem alguna plegats!!

    ResponElimina