diumenge, 22 de desembre del 2019

Pasarela a la Falconera del Garraf


Per a qui li pugi interesar. Avui hem estat refugiats del vent per la Falconera del Garraf i despres d'escalar una mica en la baixada ens hem apropat al Pas de la Mala Dona.
Aquest esta tota en obres amb prohibicio permanent, bastides i demes pelotudeces !!
Pero el mes fotut es que l'acces a la via La Falconera que es podia fer amb dos llargs de travessa sobre el mar ara te una pasarela ben maca i assegurada amb cable de vida, que mes voleu!!. Doncs apa ja ho sabeu!


dimecres, 11 de desembre del 2019

Via Ania Kostecka, Falconera del Garraf.

Avui fem matinal abans que arribin les pluges de tarda. Li teniem moltes ganes ja que haviem coincidit amb els aperturistes un parell de cops mentre li posaven fill a l'agulla.

L'inici de la via es fàcil de trobar, està a la dreta de la bavaresa i amb parabolts nous.


El primer llarg ens ha semblat molt mes exigent del que diu la ressenya.



El segon llarg es el que més ens ha agradat de tots i el més assequible.


El tercer llarg es de travessia. El quart llarg trobem que es el més difícil amb diferència. La ressenya diu que hi ha tres claus però nos, ens ha semblat no mes trobar dos.


Via oberta el 10 de gener del 2019 per l'Angel Vedo, Xavier Llanetis i Pau Gutierrez.
Per més detalls https://blocempotrat.blogspot.com/2019/03/via-ania-kostecka-la-cantera-sud.html

dimarts, 10 de desembre del 2019

Via TRIPIJOCS al FOLLO

Aprofitant la llum i la temperatura encara adient de les tardes d'aquesta mogudeta tardor ens atancem als Cingles del Follo des de la població de Tagamanent.


Fem l'aproximació per la pista que ens mena al Pla de la Calma i ens apropa a dalt de la cinglera. Fem un rapel de 55 des de una esquerda molt gran ,ojitu!!


Un cop a terra i uns 10 metres, a la dreta, tenim l'inici de la via amb el seu nom inscrit a la seva base i un gran arbre en una esquerda.


Primer llarg d'uns 20 metres. Es fa ràpid i ens mena en una repiseta desplomada. El segon llarg molt més entretingut ens fa vibrar amb passos sobre ganxets i microtasconets, fiuuuuuuu, fiuuuuuuuuu.


La via ens ha semblat molt maca, elegant i intensa. El seu entorn es sublim i tranquil, per tot això i per molt més, es molt recomanable.


Via oberta per Núria Martínez i Manel Casabella a l'abril del 2011.